Over ons

Hoi!

Wij zijn Floor en Bart en samen met onze kinderen Eefje, Pim, Vera, 3 honden en vele andere dieren wonen we op de boerderij. BoeBaDoe Farm is ons levenswerk en iedere dag opnieuw bouwen we met veel plezier verder aan dit mooie bedrijf. 

Buiten = voor iedereen
BoeBaDoe staat voor ‘Boer Bart doet’. Ons doel? Het boerenleven voor iedereen toegankelijk maken. Samen met ons team van werknemers, vrijwilligers en mensen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt geven we bezoekers een leuke, onbezorgde tijd, waarin ze ook iets leren over dierenwelzijn, de natuur en het milieu.

Stress bestaat hier niet
De eenvoud van ons aanbod is tevens de kracht. Voor ons is het boerenleven heel gewoon maar dat is niet voor iedereen zo. Daarom nemen we mensen hier graag in mee. Met BoeBaDoe Farm hebben we onze eigen bubbel gecreëerd. Stress bestaat hier niet en het geeft ons zoveel voldoening om te zien dat mensen blij worden van deze mooie plek.

Waar kom je Bart tegen?
Boer Bart is geboren en getogen op deze boerderij. Al van jongs af aan zorgt hij voor het melkvee en dat zul je hem nu ook vaak zien doen. ’s Ochtends om 6 uur begint zijn dag met het melken van de koeien van onze familiekudde. Daarnaast zorgt Bart er samen met zijn team voor dat het bedrijf er netjes bijligt en wordt er geklust aan uitbreidingen. Waar zijn hart eerst lag bij de melkveehouderij, zo leuk vindt hij de diversiteit van het bedrijf nu. Zijn werk is zijn leven.

Waar kom je Floor tegen?
Boerin Floor heeft altijd een voorliefde gehad voor dieren en het buitenleven. Voor Bart verhuisde ze van Groningen naar Limburg. Ze zocht een manier om het agrarische bedrijf te verbinden met haar achtergrond in de zorg en zo werd BoeBaDoe Farm geboren. Floor vind je vaak tussen de paarden; haar favoriete plek op het bedrijf. Ze geeft leiding aan de dagbesteding en de speel- en kinderboerderij, overziet de activiteiten en doet de administratie.

Wie had gedacht dat een match op een boerendatingsite hiertoe zou leiden