De paarden op de boerderij

Op de Boebadoe Farm wonen elf super lieve paarden en pony's in een kudde op een paddock paradise. De jongeren van de zorgboerderij helpen mee in de verzorging, rijden met de paarden en geven ze veel liefde en aandacht.

Als de glamping open is en het seizoen weer start op de boerderij nemen de pony's de kinderen ook graag op hun rug voor een ritje!

De paarden worden alleen ingezet voor de zorg, glamping en kinderfeestjes. Van buitenaf een les of pony ritje reserveren is niet mogelijk.

Paddock paradise

Het paddock paradise op de Boebadoe Farm is een leefgebied voor de paarden om de weilanden heen. Daar kunnen de paarden onbeperkt in rond blijven lopen. Dit wordt gestimuleerd door op verschillende plekken voer, water, rolmogelijkheden en beschutting aan te bieden. Door de paarden te houden in een paddock paradise stimuleer je het sociale contact, hebben de paarden continue bewegingsvrijheid, kunnen ze zichzelf voorzien van lichamelijke behoeften en volgen ze een natuurlijk eetpatroon.

De paddock is continue in ontwikkeling en kan steeds verder worden uitgebreid met heuvels, voer plaatsten, obstakels en schuil plaatsten.