Dagbesteding en zorg met extra aandacht.

Bij Boebadoe Farm bieden we verschillende zorgtrajecten op maat: (arbeidsmatige) dagbesteding voor (jong)volwassenen, groeitrajecten voor leerplichtige jeugd, dagbesteding op de woensdagmiddag zijn er verschillende activiteiten met als keuze bewust bezig zijn met paarden, zaterdag dagbesteding voor jeugd en (jong)volwassenen.

Hieronder lees je meer over de individuele trajecten en hoe je bij ons kunt starten.

 

Arbeidsmatige dagbesteding (jong)volwassenen


Kun je door omstandigheden langere tijd niet werken? Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt of ligt een (betaalde) baan (nog) niet in je vermogen? Zoek je een fijne werkplek waar je op een veilige manier en op jouw tempo tot onwikkeling kan komen? Dan is werken bij Boebadoe wellicht iets voor jou! 

Doormiddel van het verzorgen van de dieren, ondersteunen van activiteiten, klussen aan projecten, onderhoud van het terrein, tuin en machines, werk je aan je arbeidsvaardigheden en helpt Boer Bart samen met het pedagogische team dat je goed in je vel zit, groeit in zelfvertrouwen jezelf ontwikkeld en je steeds meer vaardigheden bezit.

Groeitraject leerplichtige jeugd


Zit je niet lekker in je vel? Loop je vast en over op school? Soms is een tijdelijke ‘time-out’ een goede oplossing!

Even stoppen met school om alle stress en prikkels los te laten en écht tot rust te komen. Alleen maar hoeven te "zijn", veel buiten en met de dieren. Vanuit daar sta je weer open voor zelfontwikkeling en kijken we hoe we jouw situatie kunnen verbeteren. Het doel? Groeien vanuit zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en beter in je vel zitten!

Floor helpt jeugdigen die vastlopen op school samen met een padagogische team aan inzichten, zelfvertrouwen en omgaan met sociale contacten. Er is laagdrempelig contact met ouders/verzorgers en samen wordt er gekeken naar wat helpend is voor de ontwikkeling voor het kind. 

 

Dagbesteding buiten schooltijden


Kinderen met een zorgvraag bieden wij de mogelijkheid om door middel van het verzorgen van verschillende dieren op de boerderij , lekker mee te werken op de boerderij, samen klussen, spelen en paardrijden, te werken aan eigen ontwikkelingsdoelen, het leggen van sociale contacten, ontlasten van de ouders en invullen van vrijetijd.

Dit is mogelijk op de woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur en op de zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur

Interesse?

Indicaties verlopen vanuit WMO, jeugdwet, bij WLZ op PGB basis. Boebadoe Farm heeft een onderaannemer overeenkomst met: Daelzicht en Dichterbij. Andere vormen van financiering zijn bespreekbaar.

Bij interesse of vragen neem dan contact op met Floor de Vries voor het maken van een kennismakingsgesprek en rondleiding. Bevalt het? Dan volgt een meeloop ochtend en de intake. 

Tel: 0641052369
Mail: info@boebadoefarm.nl