Overnachten

Slapen op de boerderij, dat kan op de Boebadoe Farm!  Let op:wij hebben helaas geen losse sta plaatsten.

FarmCamps

Wij hebben 8 compleet ingerichte tenten, deze tenten zijn te boeken via FarmCamps. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op een boerderij. FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier!

 Dit filmpje hier geeft je een goed idee van hoe (leuk) een verblijf bij ons kan zijn! 

Ga naar www.farmcamps.nl voor meer info of om te boeken. Boeken gaat via hen, voor de gezelligheid zorgen wij. Tot snel?

 Boek nu een unieke overnachting bij ons op de boerderij!!

Pipowagen Puk

Boek een onvergetelijke nacht in onze tweepersoons pipowagen. Kom helemaal tot rust met uitzicht op de koeien en kalfjes in onze sfeervolle pipowagen. Je kan gebruik maken van de speeltuin en knuffelen met de dieren, mee helpen met koeien melken, dieren voeren en verzorgen. 

Onze accommodatie is super leuk voor jong en oud! Een leuke plek om te verblijven als vriendinnen, moeder/dochter uitje, cadeautje voor je neefje die helemaal gek is van koeien, of gewoon omdat je even helemaal wilt afschakelen.  

Er is een tweepersoonsbed aanwezig, stroom en koud water. Wij hebben een los sanitair gebouw waar je heerlijk kan douchen en gebruik kan maken van een toilet. 

Kosten:

Een verblijf in onze unieke pipowagen kost 80,- euro per nacht. Dit is inclusief  beddengoed, beddenopmaak, handdoeken, huishoudpakket, hand- en theedoek, schoonmaak kosten. 

Extra activiteiten:

Wij bieden op vaste dagen in de week nog extra activiteiten aan zoals; pony les (10,- euro p.p.), een pizza avond (12,50 euro p.p.), koe knuffel workshop (vanaf 12,50 euro p.p.). Mocht je interesse hebben in een combinatie met een activiteit en verblijf. Dan kan je via de mail vragen wanneer de activiteiten plaats vinden om een leuke combinatie te maken. 

Wil je een overnachting boeken in de pipowagen Puk? Mail dan naar: info@boebadoefarm.nl